Illustrerad Satskap

Sagor är betydligt snällare än verkligheten. Stilettklackarna är dock grymt nyslipade vid konfrontationerna med Farbror Blå, de Röda Kärringarna i plisserade kjolar och de intelligensbefriade blonda Trasdockorna på Stureplan.

tisdag 28 april 2009

Tillväxt i Praktiken

Tillväxtteorier använder skilda modeller för att närmare undersöka tillväxten. De modeller jag vill använda här är den exotiska, den endogena och den erogena. Jag har nämligen idag blivit 13 cm högre, har alltså växt till mig snabbt och ordentligt. Föremålet för denna tillväxt ser Ni på bilden här till vänster, fast mina är läckert knallröda. Vi tittar närmare på de tillväxtmodeller jag tidigare nämnde.

Det exotiska inslaget mäts i huruvida något är annorlunda och "sticker ut" från det vi är vana vid i vår vardag. De endogena krafterna är veckningar, kastningar, sänkningar, höjningar och vulkaniska aktiviteter. Slutligen har vi de erogena zonerna som kan bli påverkade och växa till sig, vi har många erogena zoner på människokroppen till exempel benen och könsorganen.

Mina nya röda skor har redan första dagen i stadens centrum visat på en genererad hållbar utveckling enligt samtliga redovisade tillväxtmodeller. För 750 kr på Scorett (delat på de 3 tillväxtområdesmodellerna har jag satsat 250 kr på varje), har jag fått en rejäl tillväxt som fördelas enligt följande:

  • Exotiska tillväxtmodell: Den röda färgen verkade dra till sig blickar snabbare än de omkring mig som skar sig fram med svarta stiletter. Jag fick flest uppskattande blickar från båda könen. Hemmavid uttalade sig grannar, gamla som unga i positiva varma toner. Själv kände jag en enormt tillväxande ch existentiell uppskattning!
  • Endogena tillväxtmodellen: Med vulkanisk explosion flög jag eldigt 13 cm högt upp i luften, nästan så det svartnade för ögonen och jag darrade av förtjusning över landhöjningen. Jag lyckades undvika knäningar och veckningar och stod och gick, utan att kastas handlöst framåt. Skorna sitter bergssäkert, och folk verkar se upp till mig!
  • Erogena tillväxtmodellen: När det gäller den egna upplevelsen, så kan beröringen av dessa skor närmast beskrivas som ett uppväckande av små muskler som inte är lättåtkomliga, ett kittlande upplevelse inledningsvis, men den övergick ganska snabbt i en enorm träningsvärk i rumpa, innerlår och vader. Så musklerna växer utan tvekan , that's it! Jag noterade dock att det motsatta könet hade tungspetsen på läpparna och lite andra utbukningar på kroppen. Är lite osäker på om det egentligen hör hemma inom det endogena området. Får återkomma efter lite parties senare i veckan.

Icke skoningslöst, utan högt vädrat,

eder Bella Nått

8 kommentarer:

Hålfot sa...

:-D

Steve Lando sa...

Inte nog med det, det är inte bara en tillväxt som sker - en tillväxt av dig - utan även en subversiv nedväxt utav det motsatta könet, eller ja, inte själva könet utan det kan ju alltid bete sig:)

Hursom, det jag åsyftade, att samtidigt som du eregerar din ställning så inkommer de av manligt kön i sin naturliga ställning, d.v.s. nedanför dina ben pussandes dina fossingar i full vördnad av din högrestående skapelse

http://stevelando.blogspot.com/2008/09/pussevrdnad.html

Sarah Sofia Ganborg sa...

who can walk with that...???!
admirable!

Tyko Brae (exgen. NB) sa...

Fotbekädnad är ett lågt ämne. Jag får ta hissen ner till skoavdelningen. När nu beskriver motsatsens reaktion, undrar jag om du hade något mer än skor på dig. Niqab, kanske? För övrigt tycker jag att skorna ser rejäla ut. Det är inte något skräp, som man sliter ut första dagen.

Åsa sa...

Hur coola som helst! :D
Jag gillar också klackar, trots att jag redan är rätt lång. SÅ höga skulle jag nog få problem med dock.

Helt klart betyder skorna massor, man går (förhoppningsvis) snyggare i en lite högre klack, får bättre hållning och tightar till musklerna som du säger. Har som ett led i mitt "komma i form till sommaren" att gå i klackar hela dagarna på jobbet. Får väldigt ofta höra "jag hörde på stegen att det var du som kom Åsa" :)

laughingwolf sa...

people should be happy with who they are, and not injure themselves foolishly trying to be what they are not, and cannot be :(

Bella Nått sa...

so should wolves ;-)

btw whom is injured?
dont tell that Your
four-legged female
r maybe Yourself
used hi-heels???

Hope You all had have a Happy Walpurgis!

Bella Nått sa...

hmmmmm

Kanske detta är humor på för hög nivå?
13 centimeterr eller så?