Illustrerad Satskap

Sagor är betydligt snällare än verkligheten. Stilettklackarna är dock grymt nyslipade vid konfrontationerna med Farbror Blå, de Röda Kärringarna i plisserade kjolar och de intelligensbefriade blonda Trasdockorna på Stureplan.

torsdag 16 april 2009

"Alle Man till Bloggarna"


Serie: Kaianders Sempler


Underbart, Pirate Bay, Ipred-lagen och beslagen anses av så högt tekniskt kulturell värde så den beslagtagna servern 2008 nu står på Tekniska museet i Stockholm. Allt enligt en av de bättre och roligaste nyhetstidningarna -> Ny Teknik ;-)

Pirat Bay servern står inte ensam, utan delar utrymme med bandspelaren, då saknas bara Gutenbergs boktryckarkonst och några klottrande munkar så är plagierings historiken så gott som komplett, kanske en och annan speleman som plagierat Bellman, också. ;-)

Detta är underhållning på hög nivå. Satte vi munkarna i buren för att de satt timmavis och skrev av böcker? Jaså, det gjorde vi? Det kallades kloster, om man nu ska ta den valsen ... hur ska det sluta i morgon?

Bilden här är plagierad från artikel i Ny Teknik, anntar att de inte är emot kopiering, annars får jag väl bli korrigerad i fängelsehålan, gå in där om Ni vill läsa något annat än mina sagor .... nä nä inte i fängelse, utan att passera gå.



2 kommentarer:

Unknown sa...

Jag är medlem i Tekniska Museets Vänner. Jag har medlemsnummer 26. Vi kanske ses där någon dag.
hilsen fra
NB

laughingwolf sa...

coolios, thx bella :)