Illustrerad Satskap

Sagor är betydligt snällare än verkligheten. Stilettklackarna är dock grymt nyslipade vid konfrontationerna med Farbror Blå, de Röda Kärringarna i plisserade kjolar och de intelligensbefriade blonda Trasdockorna på Stureplan.

måndag 13 april 2009

Kvinna antastade Isbjörn

En galen kvinna bröt sig in i isbjörnarnas privat hem på långfredagen. Det sägs att hon hade långtråkigt och troligen led av brist på uppmärksamhet, men att söka sig till nallarnas värld?

Det är ännu inte utrett om hon kan dömas för hemfridsbrott, och det står tydligen oklart om isbjörnen som försvarade sin familj bröt mot tysk lag. Kvinnan behandlas för säkerhetsskull på infektionsklinik efter riv och kivmärken.

Personligen anser jag att isbjörnen inte bör dömas, utan besparas ytterligare lidanden! Ja, det torde även ligga i sakens natur att isbjörnsfamiljen kan få skadestånd och ersättning för sveda och värk.


8 kommentarer:

Bella Nått sa...

Undras om hon åker på både hemfridsbrott och grov fridskränkning? Den stackarns nallefamiljen, som tappert försvarade sig med riv och kiv, kommer för all framtid att lida mentalt och känna sig otrygga i hemmet. Närgågna stalkers borde också på permanent besöksförbud på Zoo.

Unknown sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Bella Nått sa...

Herre Gud Tyko, vad säger du???
Stackars apor på Skansen!

Unknown sa...

Usch ja, det kanske inte alla ska läsa...
Den trettiotvååriga kvinnan var uppenbart förvirrad. Det är väl som på krogen. Om man är packad, så kommer man inte. Berlins zoo vill inte säga vilken björn det var, som attackerade kvinnan, men det var inte Knut, Lars eller Tosca.

imac sa...

Very good Bella.
hope no-one bears fruit.

Thanks for your visit and kind comments.

Ruela sa...

Thanks for your comments!



you are a vampire? ;)

laughingwolf sa...

i saw the pictures, she must be crazy to go into a bear den :(

Anonym sa...

Hımmm...very good Bella:)